Sonderwater….nuwe hoop

As jy my vra om oor Sonderwater te praat kan ek vir dae aaneen praat. Ek het eintlik oorweeg om dit Sonderwater deel 1 te noem of iets. Vandat ek kan onthou wou ek al mense help. As ek vir mense kan kos gee en hulle van die Here vertel is ek op my gelukkigste. Toe ek van hierdie projek gehoor het, het ons kos uitgedeel by die watertoring. Vandag dink ek ver terug. In jare is dit nie so ver terug nie maar dit  voel soos ‘n ander leeftyd. 2005 is net ‘n oogwink gelede. Ek is dankbaar vir elke kind wat ek geken het. Elke kind wat my iets geleer het. ‘n Mens dink altyd jy gaan na ander om vir hulle te help. Maar eintlik help hulle jou. Jy leer wat vir jou belangrik is en wat jy eintlik nodig het. My twee jaar in Sonderwater was ‘n voorreg. Ek sal altyd dankbaar wees vir die geleentheid wat ek gehad het om dit te ervaar.

Kinders resize 12.04.05
Kos opskep 2 25.04.05
Unknown
Mosimane, Papa, David, Tumi 12.04.05 2
Unknown
Kinders 17 25.04.05
Unknown
Unknown
Kinders 2005

I would love to play Mystery Skype with your class. You can contact me in
the comments or on Twitter @AmandaCalitz
or @Createandexpand.

Find my #Road2e2 journal here.

My #Road2e2 Wakelet is here.

My #Road2e2 @Flipgrid is here.

Please say Hi in the comments.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutubeby feather
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of